Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 21:45

Την ευρωπαϊκή του λίστα για τη συνέχεια στο Europa League δήλωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνταν τρεις αλλαγές σε σχέση με την λίστα που είχαν δηλώσει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, με τα ονόματα των Γιούρι Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Γιώργο Μασούρα να προστίθενται στη λίστα των Πειραιωτών. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Φράνκο Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι επίσης αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από την λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται επίσης οι Φετφατζίδης, Ναουέλ, Τουρέ και Γιαννιώτης.

Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζουμε θα δώσει την πρώτη του «μάχη» στις 14 Φεβρουαρίου κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Μιράντα, Κούτρης, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Ντίας, Μασούρας, Γκερέρο, Χασάν.

Διαβάστε επίσης

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ανάλυση του ορισμού του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δράμας έχει δείξει ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στη μεγάλη κατηγορία

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

Ο Κρητικός μέσος, σε αντίθεση με τον Καμαρά, δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά αυτοί που δεν βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για Πανιώνιο.