Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χάτσκεβιτς βγάζει το… καπέλο σε Λάζαρο και Φορτούνη!

Ο Χάτσκεβιτς βγάζει το… καπέλο σε Λάζαρο και Φορτούνη!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 23:01

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη κάνει sold out στα εισιτήρια, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου (14/02). Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν ακόμα... δρόμο μέχρι την πρώτη «μάχη» με τους Ουκρανούς, στο Φάληρο. Η κατασκοπεία, ωστόσο, της ουκρανικής ομάδας έχει ξεκινήσει από πλευράς «ερυθρολεύκων», ενώ από την μεριά του και ο τεχνικός της Ντιναμό, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, θα στείλει δικούς του ανθρώπους στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο (02/02) για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Λευκορώσος προπονητής έχει ήδη σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι «τρέχουν» ένα σερί νικών, παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δημιουργούν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και σκοράρουν κατά... ριπάς! Ο Χάτσκεβιτς, μάλιστα, έχει ξεχωρίσει και κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι κάνουν την... διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Τον έναν τον γνωρίζει από πέρσι. Πρόκειται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο «συνάντησε» ως ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ την περσινή σεζόν. Ο άλλος είναι ο Κώστας Φορτούνης! Ο Χάτσκεβιτς, λοιπόν, με δηλώσεις του στην Ουκρανία, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πολύ καλά στην επίθεση. Από τα μέλη της ομάδας, είναι πολύ γνωστός σε εμάς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τον οποίο ξέρουμε από τους περσινούς αγώνες της Ντιναμό με την ΑΕΚ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, δημιουργεί επιθετικούς κινδύνους και σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ για την ομάδα του. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ δημιουργικό παίκτη στο ρόστερ του, τον αρχηγό της ομάδας, τον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ δραστήρια από τα άκρα, ενώ έχει και επιθετικογενείς μπακ, που βοηθάνε πολύ. Εν κατακλείδι, προετοιμαζόμαστε για μια πολύ δυνατή σειρά παιχνιδιών».

Διαβάστε επίσης

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ανάλυση του ορισμού του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δράμας έχει δείξει ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στη μεγάλη κατηγορία