Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλές Σχολές απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Πολλές Σχολές απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 15:25

Αρκετά Σχολές του Ολυμπιακού από την Επαρχία θα είναι το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσουν το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι μικροί παίκτες που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ταξίδεψαν με τους προπονητές τους στην Αθήνα και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν απόψε τη «μαγεία» του Ναού, βλέποντας από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Το «παρών» θα δώσουν οι Σχολές από Πάτρα, Πύργο, Σπάρτη, Γύθειο και Χαλκίδα. Η Σχολή από την Πάτρα ήταν και το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη και παρακολούθησε το ματς για το πρωτάθλημα Κ19, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Εκείνη από την Πάτρα βρέθηκε στη Βούλα κι έδωσε φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού από την περιοχή, ενώ κάτι ανάλογο έκαναν και τα παιδιά από τον Πύργο. Βρέθηκαν στο Μενίδι, στις Ακαδημίες που διατηρεί εκεί ο Κούλης Καραταΐδης, για φιλικά.

Διαβάστε επίσης

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

Επίθεση στον Παλάσκα από μπράβους, ο πρόεδρος της ΕΠΣ υπέβαλε μηνύσεις κατά των Γιαννάκη Παπαδόπουλου, του αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιου, του Χάρη Γρηγορίου και άλλων.