Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξεχνά! (pics)

Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξεχνά! (pics)
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 19:59

Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξεχνά! Στο ματς με τον Πανιώνιο οι ΓΑΥΡΟΙ ανάρτησαν πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ζωγραφισμένα τα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τίμησε με αυτό τον τρόπο τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7, δείχνοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να τους ξεχάσει.

Υπενθυμίζουμε, ότι όπως έχει ενημερώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Διαβάστε επίσης

Η… εξυγίανση πάλι δεν είδε χέρι-πέναλτι!

Η… εξυγίανση πάλι δεν είδε χέρι-πέναλτι!

Δεύτερο πέναλτι που δεν υπέδειξε ο Κοτσάνης υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο. Στο 51’ ο Ντομίνγκες έκανε χέρι στην διεκδίκησή του με τον Λάζαρο μέσα στην μεγάλη περιοχή των «κυανέρυθρων».

Ανησυχία για Ομάρ

Ανησυχία για Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο 14’ της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, αφήνοντας τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 4-0 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 4-0 (τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:30 τους «κυανέρυθρους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/NS2.