Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα, η πιο παραγωγική χρονιά μου»

«Στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα, η πιο παραγωγική χρονιά μου»
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 22:19

Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη 4-0 με τον Πανιώνιο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής εξτρέμ ήταν εξαιρετικός. Με τον ίδιο να σημειώνει πώς ο Θρύλος θα πάει στην Τούμπα, την άλλη εβδομάδα, αποφασισμένος για το «διπλό». Εξήγησε ακόμα γιατί ήθελε τόσο πολύ να σκοράρει στην αποψινή αναμέτρηση.

Αρχικά υπογράμμισε μετά το ματς: «Έχασα 2-3 γκολ σήμερα. Μπορούσε η νίκη να έρθει από το πρώτο ημίχρονο. Είναι δουλειά του προπονητή ότι με το ροτέισον δεν χάνεται η ταυτότητα της ομάδας. Νομίζω ότι από τη διακοπή και μετά είμαστε καλύτεροι».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Μειώσαμε τη διαφορά με αυτήν τη νίκη. Δεν με απασχολεί το ποιος θα νικήσει στο αυριανό ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να παραμείνουμε σε καλό φεγγάρι. Για αυτό θα πάμε την άλλη βδομάδα στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα».

Σχετικά με την απόδοσή του, σχολίασε: «Προσωπικά, αν δεν είχα τον τραυματισμό και αν είχα λίγη τύχη παραπάνω, τα νούμερά μου θα ήταν ακόμη καλύτερα. Διανύω την πιο παραγωγική μου χρονιά. Σε 23 παιχνίδια έχω βάλει 9 γκολ, αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου, μου λείπει «μισό κλικ» ακόμη».

Τέλος εξήγησε γιατί ήθελε τόσο πολύ να σκοράρει στο ματς με τον Πανιώνιο, αναφέροντας: «Όταν είδα το πανό για τα θύματα της Θύρας 7, το είχα στο μυαλό μου από την αρχή. Ξέρουμε ότι το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο και ήθελα πολύ το γκολ και γι' αυτόν τον λόγο, για να το αφιερώσω εκεί».

Διαβάστε επίσης