Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηρεμία και πίστη στο πλάνο

Ηρεμία και πίστη στο πλάνο
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 09:50

Θα μπορούσε να πει κανείς πώς όπως εξελίσσονταν το ματς με τον Πανιώνιο, θα υπήρχε εκνευρισμός μέσα στην ομάδα. Τόσες ευκαιρίες και η μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα. Με τον Κότνικ να έχει κατεβάσει ρολά! Αλλά αυτό δεν το έδειξε σε κανένα σημείο, πριν το 69' που ήρθε το 1-0, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε να δίνει τις οδηγίες του μεν, αλλά να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του δε... Πίστευε πώς είναι θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Η ανωτερότητα και η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν έκδηλη και ολοφάνερη.

Σε κανένα χρονικό σημείο, την ώρα που ο κόσμος στην κερκίδα ανησυχούσε κι αν θα έπαιξε κανένα «άσχημο» παιχνίδι στους «ερυθρόλευκους» η μπάλα, εκείνο με καθαρό μυαλό και ηρεμία έδειξε μια εντολή στους παίκτες του. Να ακολουθήσουν το πλάνο.

Να συνεχίσουν να αναπτύσσονται όπως το έκαναν τόση ώρα και το γκολ θα έρχονταν. Όταν, μάλιστα, άνοιξε το σκορ, ήταν πεπεισμένος για ό,τι θα επακολουθούσε. Όχι γιατί είχε κάποια διαίσθηση, αλλά γιατί έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών του.

Διαβάστε επίσης

Ημέρες 2014 για τον Θρύλο!

Ημέρες 2014 για τον Θρύλο!

Μετά από μια πενταετία ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο σερί νίκες, σκοράροντας τουλάχιστον 4 φορές σε κάθε ματς και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Πετάνε… φωτιές τα «βέλη» της άμυνας!

Πετάνε… φωτιές τα «βέλη» της άμυνας!

Τεράστια η συμβολή των μπακ του Ολυμπιακού και στην επίθεση, κάτι το οποίο φάνηκε και στο ματς με τον Πανιώνιο με τους Τοροσίδη (2 ασίστ) και Κούτρη να σερβίρουν τα 3 από τα 4 γκολ των Πειραιωτών.