Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό»

«Χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 20:30

Ο Θανάσης Ανδρούτσος παρέμεινε τελικά στον Ολυμπιακό, με τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να τονίζει με δηλώσεις του ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ανδρούτσος υπογράμμισε ότι θα δώσει τα πάντα σε όποια ευκαιρία του δοθεί, ενώ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει και θα τα δώσει όλα για να κερδίσει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι έμεινε τελικά στην ομάδα:

«Παρέμεινα στην ομάδα, όποτε χρειαστώ να βοηθήσω θα δώσω το 100%. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό, ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία και να δώσω ό,τι μπορώ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο:

«Η χημεία των παικτών με το χρόνο φαίνεται. Έχουμε πλέον πολύ καλή χημεία στον τρόπο που παίζουμε. Ξέρει ο ένας τον άλλον, τις κινήσεις του, ενώ και ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλά στημένος, διαβασμένος, όμως το πρώτο γκολ μας «ξεκλείδωσε» και έτσι ήταν πιο εύκολο για εμάς».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Έχει τη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, όμως, εμείς θα πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε.

Διαβάστε επίσης

Όταν «αγριεύει» ο Θρύλος...

Όταν «αγριεύει» ο Θρύλος...

Ο Ολυμπιακός μέσα σε 18 λεπτά «καθάρισε» τον Πανιώνιο, παίρνοντας τη νίκη με 4-0, με τους «ερυθρόλευκους» να ξορκίζουν την… κατάρα.

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ανέβει κατακόρυφα επίπεδο ολόκληρη η ομάδα.

Το ημερολόγιο της... χούντας

Το ημερολόγιο της... χούντας

Έργα και ημέρες της «εξυγίανσης» στις εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων. Η τετραετής διαδρομή από τη Ζάκυνθο, για δεύτερη φορά στην Καρδίτσα.