Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά κορυφαίος ο Φορτούνης! (vid)

Ξανά κορυφαίος ο Φορτούνης! (vid)
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 17:02

Η χρονιά του Κώστα Φορτούνη είναι η φετινή. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μην είναι απλά εντυπωσιακός, αλλά να είναι ο κορυφαίος όλων. Δεύτερο σερί ματς που αναδείχθηκε MVP αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρώτος και μοναδικός που έχει πετύχει φέτος κάτι ανάλογο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ο ηγέτης τιου Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ξεχώρισε, καθώς συγκέντρωσε το 41% των ψήφων που τον ανέδειξαν ως τον πολυτιμότερο για την 18η αγωνιστική! Το επανέλαβε μερικές ημέρες αργότερα.

Ξανά MVP αγωνιστικής, αυτή τη φορά στο ματς με την ΑΕΛ. Με τον κόσμο να αναγνωρίζει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του. Διότι έλαβε το 47% των ψήφων, όσων συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξή του! Στο ματς κόντρα στη θεσσαλική ομάδα έκανε... όργια.

Τρία γκολ, πέντε τελικές, πέντε σουτ, αλλά και 21 πάσες! Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

H UEFA για τα γενέθλια του Τζιοβάνι! (vid)

H UEFA για τα γενέθλια του Τζιοβάνι! (vid)

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» έχει σήμερα τα γενέθλιά του με την UEFA να καλεί τους φίλους της να γράψουν τον αγαπημένο παίκτη που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.