Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μιλιβόγεβιτς ξέρω ότι θέλει να είναι μαζί μας στην Τούμπα» (pic)

«Ο Μιλιβόγεβιτς ξέρω ότι θέλει να είναι μαζί μας στην Τούμπα» (pic)
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 00:19

Πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όπως τόνισε με ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απάντησε στους… αντικειμενικούς, αποθεώνοντας τον Σέρβο παικταρά, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στην Κρίσταλ Πάλας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Μάλιστα, όπως επισήμανε γνωρίζει ότι ο Λούκα θα ζητήσει από τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με την ομάδα στην Τούμπα, σε ένα γήπεδο όπου είχε «καρφώσει» τον ΠΑΟΚ στις 04/10/15, στηρίζοντας τον αγαπημένο του Θρύλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Όταν ο Λούκα έφυγε για την Κρίσταλ Πάλας οι ρουφιάνοι έλεγαν ότι θα παίρνει κόκκινη σε κάθε αγώνα. Έφαγαν τη χολή τους… Ο Λούκα είναι ήρωας και αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας, πρώτος σκόρερ και ένας από τους τοπ παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ. Και θα είναι πάντα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Ξέρω ότι θα με πάρει το Σάββατο να μου πει να έρθει μαζί μας στην Τούμπα…».

Διαβάστε επίσης

Νέα άνοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς

Νέα άνοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέβηκε 19 θέσεις στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης των κόουτς μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα των Πειραιωτών.

Η συνεργασία Γκερέρο-Χασάν!

Η συνεργασία Γκερέρο-Χασάν!

Για πρώτη φορά οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν μαζί στο βασικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον Πανιώνιο, έχοντας πολύ καλή συνεργασία, κάτι το οποίο φάνηκε και στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών.