Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα βλέμματα στον Ομάρ

Τα βλέμματα στον Ομάρ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 10:12

Όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 14ο λεπτό του ματς με τον Πανιώνιο, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες. Δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Λαμία, ενώ είναι δύσκολο να προλάβει το ματς στην Τούμπα, την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι πώς κανείς δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει τον Ομάρ εάν δεν είναι 100% καλά και έτοιμος. Από την άλλη, όμως, ο ίδιος θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό. Και δεν θέλει να χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ, αν και τώρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα επανεκτιμούν καθημερινά την κατάστασή του, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει τη θεραπεία με στόχο να γίνει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καλά.

Διαβάστε επίσης

Πάει και ο... Μουρίνιο της ΑΕΚ

Πάει και ο... Μουρίνιο της ΑΕΚ

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» ο Ουζουίδης. Προσωπική επιλογή του Μελισσανίδη, απέτυχε ολοκληρωτικά!

«Συνεχίζουμε έτσι!»

«Συνεχίζουμε έτσι!»

Το μήνυμα των «ερυθρολεύκων» για τη συνέχεια της χρονιάς. Το ίδιο δυνατά, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Υποψήφιος για Λαμία ο Ντίας

Υποψήφιος για Λαμία ο Ντίας

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον συμπατριώτη του εξτρέμ για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς του Κυπέλλου της Τετάρτης.

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει ροτέισον με τη Λαμία, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο για αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.