Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ηλεκτρονικά τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Ηλεκτρονικά τα εισιτήρια με την ΑΕΚ
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 08:44

Μέσω διαδικτύου, από τις 10:00, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του ματς με την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 17/2 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Για 48 ώρες θα διατίθενται ηλεκτρονικά και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Με τον κόσμο του Θρύλου να μην θέλει να λείπει ούτε από αυτό το ματς.

Με την σχετική ενημέρωση να αναφέρει: «H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 21ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 17/2 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Παρασκευή 8/2 (10:00 - 18:00), το Σάββατο 9/2 (10:00 - 15:00) και από Δευτέρα 11/2 και καθημερινά (10:00 - 18:00).

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τετάρτη 6/2 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€ & 200€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 21110070.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» την πρόκριση από το πρώτο ματς!

«Καθαρίζει» την πρόκριση από το πρώτο ματς!

Με αρκετές αλλαγές, αλλά με το ίδιο πάθος, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας την Λαμία στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Live στο gavros.gr/CS2.