Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πειθαρχική δίωξη στον Μάνταλο, θα τιμωρηθεί για τη χειρονομία (vid)

Πειθαρχική δίωξη στον Μάνταλο, θα τιμωρηθεί για τη χειρονομία (vid)
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 11:47

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε τελικά πειθαρχική δίωξη στον Μάνταλο για τη χειρονομία του, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Με τον παίκτη της ΑΕΚ να καλείται σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:00. Με βάση το δεδικασμένο αντίστοιχων περιπτώσεων, θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική. Εάν η ποινή βγει αυθημερόν, θα χάσει το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Πέμπτης. Διαφορετικά θα εκτίσει την ποινή του στο πρωτάθλημα, την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της ομοσπονδίας να αναφέρει: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Για να ακολουθήσει και η αντίστοιχη από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ που κάλεσε τον παίκτη σε απολογία, η οποία αναφέρει: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6936/6-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 7-2-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

Δείτε στο βίντεο από το ματς της περασμένης Κυριακής την άσεμνη χειρονομία του Μάνταλου...

Διαβάστε επίσης