Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνο κορυφή για τον Ολυμπιακό, τίποτα άλλο!»

«Μόνο κορυφή για τον Ολυμπιακό, τίποτα άλλο!»
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 13:15

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, από εδώ και πέρα, εμφανίστηκε ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Θρύλου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του. Στο κανάλι «Online Sport».

Με τον «Φαραώ» να στέκεται αρχικά στη δική του παρουσία και αυτά που θέλει να πετύχει, εξηγώντας: «Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσω στον Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρω στην ομάδα μου».

Όσον αφορά στους «ερυθρόλευκους» και στους στόχους που έχουν, ο 25χρονος σέντερ φορ, εξήγησε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα , στο πρωτάθλημα. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ικανοποιείται μόνο με την κορυφή και τίποτα άλλο».

Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία του Θρύλου και τα προσεχή ματς με την ουκρανική ομάδα, σχολίασε: «Έχουμε προκριθεί από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μπροστά μας έχουμε το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου. Ελπίζουμε πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Δεν... κρατιέται ο Σολδάνο!

Δεν... κρατιέται ο Σολδάνο!

Ο Αργεντινός περιμένει πώς και πώς το αποψινό ματς που είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Θρύλου.