Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα πάντα για τον τίτλο»

«Τα πάντα για τον τίτλο»
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 19:48

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζιλ Ντίας στο ματς με την Λαμία, καταφέρνοντας μάλιστα να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχε, ενώ επισήμανε ότι είναι επίσης χαρούμενος που βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος.

Τέλος, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα:

«Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, δεν είμαι όμως τόσο ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 3-3 ενόψει του επόμενου ματς στην έδρα μας.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα που μας παρέχει τα πάντα για να κάνουμε μία τέλεια χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

«Ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα κάνουμε τα πάντα για να παλέψουμε για τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

«Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»

«Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»

Ο Φράνκο Σολδάνο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσωπική του επίδοση στο ματς με την Λαμία, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε ξανά στο πλευρό τους.