Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παζλ που έλειπε

Το παζλ που έλειπε
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 09:27
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πέρυσι στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού έπαιζαν οι Φελίπε Πάρντο, Σεμπά, Μεχντί Καρσελά και Μάρκο Μάριν. Στο δεύτερο μισό της σεζόν προστέθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς (ενώ αποχώρησε ο Μαροκινός για τη Σταντάρ) ενώ μέχρι και τον Θανάση Ανδρούτσο είδαμε (αριστερό εξτρέμ) σε ντέρμπι και ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ...!

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια, η πραγματικότητα «μιλάει» μόνη της. Ο Καρσελά ήταν ένας πραγματικά ταλαντούχος παίκτης αλλά δεν... κόλλησε ενώ, προφανώς, δεν βοηθήθηκε ιδιαίτερα από τους προπονητές που είχε ενώ ο Μιραλάς ήρθε σε λάθος εποχή.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τους Ντάνιελ Ποντένσε, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Μασούρα και προστέθηκε πρόσφατα ο Ζιλ Ντίας. Ένας Ζιλ Ντίας ο οποίος χθες, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στον Ολυμπιακό, γεμίζει αισιοδοξία άπαντες στο μεγάλο λιμάνι για την επιλογή. Όμως, και στην περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, δεν χρειάζεται να... ξεφύγουμε με τον ενθουσιασμό. Είδαμε ένα πρώτο αληθινά καλό δείγμα γραφής, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε τον συγκεκριμένο παίκτη επειδή, κατά πως φαίνεται, συμπληρώνει ιδανικά το καρέ που είχε στο νου του για τους εξτρέμ. Ο αέρινος παίκτης έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν οι άλλοι τρεις κι αυτό είναι το πολύ καλό με την περίπτωσή του. Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον τα προσεχώς του Ζιλ.

Διαβάστε επίσης

Ξεκαθαρίζει του Ελαμπντελαουί

Ξεκαθαρίζει του Ελαμπντελαουί

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (07/02) θα φανεί η κατάσταση του τραυματισμού του Νορβηγού μπακ και το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.