Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υψηλό τέμπο και τρεξίματα!

Υψηλό τέμπο και τρεξίματα!
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 16:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του φετινού Ολυμπιακού είναι η εξαιρετική, φυσική κατάσταση των παικτών του. Σε όλα τα ματς οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν... στροφές όσο περνάει η ώρα και δεν βγάζουν κούραση. Η δουλειά που έχει γίνει από το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς παίρνει εξαιρετικό βαθμό.

Κι αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα «κλειδιά» για τον Ολυμπιακό, στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Στο ματς του πρώτου γύρου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν σε υψηλό τέμπο, ήταν κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συν τις άλλοις, αυτό τους δίνει ένα ακόμα σημείο αναφοράς. Την επιτυχημένη πίεση ψηλά που «κόβει» στα δύο τον αντίπαλο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς του πρώτου γύρου, όποτε ο Ολυμπιακός έδωσε πιο γρήγορο τέμπο στο ματς και πίεσε, ο ΠΑΟΚ ήταν απλά παρατηρητής κι έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Κάτι που είναι σημαντικό να επαναλάβουν οι παίκτες του Μαρτίνς και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργειά τους και την νοοτροπία να «κυνηγούν» το αποτέλεσμα και το στόχο τους ως το τελευταίο λεπτό, έχουν σημεία υπεροχής έναντι του αντιπάλου τους που οφείλουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα.

Διαβάστε επίσης

«Ερωτηματικό» ο Σβιντέρσκι

«Ερωτηματικό» ο Σβιντέρσκι

Ο Πολωνός στράικερ ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (07/02) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να απουσιάσει την Κυριακή (10/02) από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι τυχεροί του Θρύλου στην κοπή της πίτας!

Οι τυχεροί του Θρύλου στην κοπή της πίτας!

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα ο Ολυμπιακός, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Ρέντη. Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Καρεμπέ και Λυκουρέσης κέρδισαν τα φλουριά.

«Καμπάνα» στον Μάνταλο

«Καμπάνα» στον Μάνταλο

Ο μέσος της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για τη χειρονομία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο.