Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κερδίσετε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»

«Θα κερδίσετε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 18:25

Το σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Θρύλο έδωσε με την ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε στο Ρέντη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και τόνισε στους παίκτες ότι μπορούν να πετύχουν το στόχο τους, καλώντας τους να πάρουν το τρίποντο την Κυριακή (10/02) και να αφιερώσουν τη νίκη στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: «τους το χρωστάμε».

Αναλυτικά ο ηγέτης του Θρύλου τόνισε:

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ.

Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Διαβάστε επίσης

Μια «γροθιά» ενόψει Τούμπας! (pics)

Μια «γροθιά» ενόψει Τούμπας! (pics)

Μέσα σε «ζεστό», οικογενειακό και πάνω από όλα άκρως «ερυθρόλευκο» κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη η κοπή της πίτας του Ολυμπιακού για το 2019.

Οι τυχεροί του Θρύλου στην κοπή της πίτας!

Οι τυχεροί του Θρύλου στην κοπή της πίτας!

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα ο Ολυμπιακός, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Ρέντη. Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Καρεμπέ και Λυκουρέσης κέρδισαν τα φλουριά.

«Ερωτηματικό» ο Σβιντέρσκι

«Ερωτηματικό» ο Σβιντέρσκι

Ο Πολωνός στράικερ ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (07/02) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να απουσιάσει την Κυριακή (10/02) από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.