Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραίτηση Περέιρα ζήτησε ο Σπανός

Παραίτηση Περέιρα ζήτησε ο Σπανός
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 22:19

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μετά το πέναλτι αντί για φάουλ που έδωσε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και αλλοίωσε το αποτέλεσμα (1-0) του αγώνα. Ο Σπανός χαρακτήρισε «αποκλειστικό υπεύθυνο» τον Περέιρα, καθώς «μετά τις παλινωδίες σε Ξάνθη και Λαμία του ζητήσαμε ξένους διαιτητές και δεν έβαλε», ενώ ζήτησε την παραίτησή του, προσθέτοντας ότι «η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει». Ακόμη, χαρακτήρισε «παρωδία το πρωτάθλημα».

Ο Σπανός εξαπέλυσε και επίθεση κατά του Σιδηρόπουλου: «Ήρθε η γνωστή τριάδα, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος, αυτή είναι η βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας. Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ καιρού».

Για το πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σπανός τόνισε: «Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι παρωδία».

Ακόμη, χαρακτήρισε αποτυχημένο τον Περέιρα, ζητώντας όχι μόνο την παραίτηση του Πορτογάλου αλλά και των Μαρίν, Λίντμπεργκ, Καλύβα: «Θα ζητήσουμε την παραίτηση του Περέιρα και της τριανδρίας της ΚΕΔ, είναι πλήρως αποτυχημένοι. Όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους, το σημερινό παιχνίδι παίχθηκε με Έλληνες και είδατε τι έγινε. Ο Ατρόμητος έχει πολύ άσχημη αντιμετώπιση και στα παιχνίδια του αλλοιώνονται τα αποτελέσματα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Διαβάστε επίσης