Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας ακόμα σημαντικότατος λόγος για το «διπλό»

Ένας ακόμα σημαντικότατος λόγος για το «διπλό»
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 09:56

Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι δύο ημέρες μετά τη συμπλήρωση 38 ετών από την ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7. Στη χθεσινή κοπή της πίτας των «ερυθρολεύκων», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει το στίγμα.

Στην ομιλία του, προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7.

Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά»

Κι αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν έναν επιπλέον λόγο, ένα έξτρα κίνητρο. Οι Έλληνες παίκτες του Θρύλου το αντιλαμβάνονται απόλυτα, την αξία που θα έχει μια νίκη στην Τούμπα. Οι ξένοι θα το αντιληφθούν καλύτερο μετά και το μνημόσυνο της Θύρας 7, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Θα συνειδητοποιήσουν καλύτερα τι θα σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ένα «διπλό». Κι αυτό είναι ένας ακόμα, σημαντικότατος λόγος, για να φύγουν νικητές από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» για το ματς με την ΑΕΚ!

«Τρέλα» για το ματς με την ΑΕΚ!

Ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα της 17ης Φεβρουαρίου.

«Πετάνε» τα... φτερά του Θρύλου!

«Πετάνε» τα... φτερά του Θρύλου!

Οι εξτρέμ του Ολυμπιακού βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.