Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανός: «Ο Γραμμένος παραδέχθηκε ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Σπανός: «Ο Γραμμένος παραδέχθηκε ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 11:24

Τι άλλο θα δούμε στα χρόνια της... εξυγίανσης; Σε ένα ματς που είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος, να έρχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ και να δέχεται πώς η διαιτησία ήταν κάκιστη. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Σπανός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM, για την επικοινωνία που είχε με τον Β. Γραμμένο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στη συζήτηση με τον ομόλογό του στον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλο ήταν κάκιστη. Χαρακτηριστικά, ο Γ. Σπανός ανέφερε: «Μίλησα με τον Γραμμένο και ζήτησα την παραίτηση του Περέιρα! Ο Γραμμένος στη συζήτηση που είχαμε, παραδέχθηκε ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν πολύ κακή και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα!»

Μετά από όλα αυτά, η διοίκηση της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, όλοι τους είναι υπόλογοι. Έχουν αποκλειστική ευθύνη για ό,τι συμβαίνει, για όλα τα κακώς κείμενα στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πώς μετά τα όσα είπαμε ο Σπανός που θέλει να συναντηθεί και με τον Χούμπελς, πώς η διοίκηση της ΕΠΟ είναι έκθετη όσο δεν «τελειώνει» τον Περέιρα που αποδεικνύεται ανίκανος να διευθύνει την ΚΕΔ!

Διαβάστε επίσης

Δύο υποψήφιοι, μια θέση...

Δύο υποψήφιοι, μια θέση...

Μια θέση είναι «ανοικτή» για την Τούμπα και ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητά τον ιδανικό παρτενέρ του Γκιλιέρμε στο κέντρο.

«Τρέλα» για το ματς με την ΑΕΚ!

«Τρέλα» για το ματς με την ΑΕΚ!

Ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα της 17ης Φεβρουαρίου.