Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δύο υποψήφιοι, μια θέση...

Δύο υποψήφιοι, μια θέση...
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 11:55

Σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τούμπα έχει «κλειδώσει». Πιο συγκεκριμένα, οι δέκα από τους έντεκα είναι δεδομένοι. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναζητά τον ενδέκατο. Τον παρτενέρ του Γκιλιέρμε στη μεσαία γραμμή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να σκέφτεται περισσότερο τον Καμαρά για να είναι μαζί με τον Βραζιλιάνο. Όμως, μέσα στο μυαλό του επεξεργάζεται και την περίπτωση του Νάτχο. Δύο διαφορετικοί παίκτες, για την ίδια θέση. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξετάζει τα συν και τα πλην των δύο παικτών.

Ο μεν Καμαρά είναι παίκτης που θα βοηθήσει περισσότερο ανασταλτικά. Είναι παίκτης που θα καλύψει το ρόλο ως αμυντικός μέσος. Ο δε Νάτχο δεν είναι τόσο δυνατός αμυντικά, αλλά είναι μετρ στο κομμάτι της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό, απελευθερώνοντας και τον Φορτούνη.

Με τον Μαρτίνς να σκέφτεται, πάντως, σε πρώτη φάση τον χαφ από τη Γουινέα, διότι θέλει πρωτίστως η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν, να μην επιτρέψει να γίνουν πολλές φάσεις στην περιοχή του Σα.

Διαβάστε επίσης