Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε τον ΠΑΟΚ από... ακτίνες!

Πέρασε τον ΠΑΟΚ από... ακτίνες!
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 23:15

Αντίστροφη μέτρηση για το ματς της Κυριακής στη Τούμπα. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στους 3 βαθμούς τον ΠΑΟΚ. Να συνεχίσει την αντεπίθεσή του, όπως και το σερί νικών που «τρέχει», μπαίνοντας ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου. Ένα ματς που το μοναδικό αποτέλεσμα είναι το «διπλό» για τους «ερυθρόλευκους».

Το ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και η δουλειά που έχει γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδες εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο, όπως και η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού. Με έναν στόχο. Να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» όλα όσα είναι αναγκαίο με τον καλύτερο τρόπο, για να φύγουν νικητές από τη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε βίντεο στους παίκτες του, την Παρασκευή, τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πώς γίνεται η ανάπτυξη τους, πώς κάνουν επιθέσεις. Με την ανάλυση του Πέδρο Μαρτίνς να εστιάζει τόσο στην ομαδική δουλειά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του όσο και σε ατομικό επίπεδο. Με ένα στόχο.

Να μην επαναληφθούν στο κυριακάτικο ματς τα λάθη που έγιναν στον πρώτο γύρο. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν και τελικά έχασαν ένα ματς στο οποίο ήταν συντριπτικά καλύτεροι. Αυτές τις μικρές λεπτομέρειες θέλει 48χρονος τεχνικός να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του, ώστε να φύγουν με τους τρεις πόντους από την Τούμπα.

Διαβάστε επίσης