Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παζλ της ενδεκάδας

Το παζλ της ενδεκάδας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 01:08

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου. Με την τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Με μια θέση να είναι ακόμα «ανοικτή» για την ενδεκάδα της Τούμπας. Οι δέκα δεδομένα είναι ο Σα κάτω από τα γκολπόστ, η τετράδα της άμυνας με τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Ο Γκιλιέρμε στο κέντρο, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος στις δύο πτέρυγες, ο Φορτούνης σε ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά στον ενδέκατο, Νάτχο και Καμαρά είναι οι δύο υποψήφιοι με τον Ισραηλινό μέσο να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να καταλήγει στον 30χρονο μέσο και όχι στον Αφρικανό για αρκετούς λόγους. Ακόμα και το γεγονός πώς ο Νάτχο ξέρει την Τούμπα είναι μια λεπτομέρεια που μετράει για τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου. Με τη δική του παρουσία στην ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερους «πυλώνες» όσον αφορά στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Το βασικότερο, όμως, είναι πώς θα απελευθερωθεί και ο Φορτούνης μέσα από την παρουσία του Νάτχο στο αρχικό σχήμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην Τούμπα θέλουν τη νίκη. Στον πρώτο γύρο το δίδυμο των κεντρικών τους χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Κάτι ανάλογο επιζητά τώρα ο 48χρονος προπονητής. Δύο μέσοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά που συνεργάζονται πολύ καλά. Πάντως, επειδή ο Μαρτίνς πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις στον αντίπαλο προπονητή, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά και την προπόνηση του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης