Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποδοχή στη Θεσσαλονίκη (pics)

Υποδοχή στη Θεσσαλονίκη (pics)
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 21:43

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/2, 19:30) τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει, για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο, να μπει ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Τα μέλη της αποστολής του Θρύλου, πάντως, είχαν μια εξαιρετική υποδοχή όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Παιδιά από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη ήταν εκεί, υποδέχθηκαν την ομάδα και την καλωσόρισαν στην πόλη.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» παίκτες δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του, όπως το ίδιο έκαναν τόσο με τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Κανείς δεν τους χάλασε το χατίρι και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν εκεί, δίνοντας χαρά στα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην «ερυθρόλευκη» Σχολή στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Τους έδειξε το… δρόμο!

Τους έδειξε το… δρόμο!

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (09/02) ο Πέδρο Μαρτίνς εστίασε στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι και ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Ψυχωμένος για το διπλό στην Τούμπα!

Ψυχωμένος για το διπλό στην Τούμπα!

Με την ώθηση του κόσμου του και με έξτρα κίνητρο να αφιερώσει μία μεγάλη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ο Θρύλος είναι πανέτοιμος για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.