Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέταξαν αντικείμενα στο πούλμαν, ένταση στην άφιξη της αποστολής!

Πέταξαν αντικείμενα στο πούλμαν, ένταση στην άφιξη της αποστολής!
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 18:52

Ορισμένοι θέλησαν να μας πείσουν πώς δεν συνέβη το παραμικρό κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Πώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν «χωρίς προβλήματα στο γήπεδο». Κάτι που δεν ισχύει, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μία ακόμα φορά που σημειώθηκε ένταση όταν έφτασε η αποστολή του Θρύλου.

Αρχικά με τα αντικείμενα και τα μπουκάλια που πέταξαν στο λεωφορείο που μετάφερε την αποστολή, όταν πλησίασε στο γήπεδο. Ξεκάθαρο πώς τα μέτρα ασφαλείας δεν λειτούργησαν σε κανένα σημείο. Είχε, όμως, και συνέχεια αυτό.

Όταν αφίχθη η αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας, έξω από τα αποδυτήρια και στην είσοδο προς το συγκεκριμένο χώρο υπήρχαν οπαδοί-χουλιγκάνοι που δεν έκαναν τίποτα άλλα παρά να εμποδίζουν την είσοδο της αποστολής και να την παρενοχλούν.

Με την αστυνομία να μην κάνει καλά τη δουλειά της, από τη στιγμή που παρότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά, επέτρεψαν να συμβεί όλο αυτό!

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Τελικό)

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 19:30 στην Τούμπα τους Θεσσαλονικείς, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Live στο gavros.gr/NS1.