Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κανονικά έπρεπε να ήσασταν Football League...

Κανονικά έπρεπε να ήσασταν Football League...
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 23:35

Σε δικό τους κόσμο ζουν στον ΠΑΟΚ και θέλουν να βγουν και από πάνω! Ακούς τις δηλώσεις του Κυριάκου Χ2 στο κανάλι του προέδρου του, του Ιβάν Σαββίδη και λες, τι μας λέει τώρα; Προσέξτε… Δεν έχει κλείσει χρόνος από τη βραδιά που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, οπλοφορώντας.

Κι αντί να είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ στη Football League, μετά από αυτό που έγινε, παραμένει στο πρωτάθλημα απλά ο Σαββίδης δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Και κάνει ο Κυριάκος Χ2 δηλώσεις στο κανάλι του Ιβάν και λέει: ««Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει.

Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι όπως και τους νόμους. Αλλά είναι άσχημο να συνοδεύει την ομάδα, να την χαιρετάει και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του το παιχνίδι. Καμιά φορά πρέπει να βλέπουμε ίσως λίγο και την ουσία όχι απλά μόνο το γράμμα του νόμου».

Εάν είχαν αποφασίσει οι Δικαστές με το γράμμα του νόμου, ο ΠΑΟΚ θα είχε υποβιβαστεί. Αλλά φαίνεται πώς αυτή την ουσιαστική λεπτομέρεια την έχουν ξεχάσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό μάλλον το έχει ξεχάσει ο Κυριάκος Χ2.

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για Φορτούνη...

Αγωνία για Φορτούνη...

Ανησυχία υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη ενόψει Ντιναμό Κιέβου.