Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επόμενη ημέρα...

Η επόμενη ημέρα...
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 11:02

Χρόνος για να μείνει πίσω ο Ολυμπιακός στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Πολλά δεν λειτούργησαν καλά στη χθεσινή αναμέτρηση. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να μείνουν πίσω. Να σταθούν περισσότερο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό διότι έρχονται ακόμα πιο δύσκολα ματς.

Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης», Κυριακή με την ΑΕΚ ξανά στην έδρα του και μετά η ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Κίεβο. Τρία ματς μέσα σε μια εβδομάδα δύσκολα, απαιτητικά και με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να ανασυνταχθούν, να δουν μπροστά, να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να πάρουν ένα καλό σκορ από την πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς και να νικήσουν, εν συνεχεία την ΑΕΚ, πριν πάνε στη ρεβάνς του Κιέβου για τη δεύτερη «μάχη» της πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Μια γροθιά, όπως πάντα...

Μια γροθιά, όπως πάντα...

Τα εισιτήρια με την Ντιναμό Κιέβου έχουν εξαντληθεί και ο 12ος παίκτης θα είναι δυνατά δίπλα στην ομάδα. Να της δώσει ώθηση στο πρώτο ματς για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.