Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τους πονάει συνεχώς!

Ο Ολυμπιακός τους πονάει συνεχώς!
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 15:59

Ο Ολυμπιακός σας έχει καθίσει στο... σβέρκο και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι! Αυτή είναι η αλήθεια. Σκεφτείτε πώς ο Θρύλος μετράει 19 πρωταθλήματα σε 22 σεζόν. Όχι απλά κυριαρχία, παντοκρατορία!

Δεν αντέχεται αυτό από τους αντιπάλους του! Τόσα χρόνια να βλέπουν τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα να κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο! Να σηκώνει τις κούπες και να το απόλυτο αφεντικό εντός συνόρων.

Μην ξεχνιόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει 44 πρωταθλήματα, 38 όλοι οι άλλοι μαζί και φέτος θα γίνουν, λογικά 39! Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Πάλι λιγότερα έχουν όλοι τους παρέα από αυτά που έχει κατακτήσει ο Θρύλος.

Έχουν φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουν όταν χάνουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο περισσότερο από μια ενδεχόμενη κατάκτηση της ομάδας του. Κι αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Να τους πονάει συνεχώς!

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για τον Ομάρ

Αναμονή για τον Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός είναι καλύτερα, αλλά όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την επιστροφή του στη δράση.

Πίστη στο πλάνο

Πίστη στο πλάνο

Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε μια προσπάθεια στον Ολυμπιακό που συνεχίζεται.

Η διαφορά επιπέδου Ολυμπιακού και  ΠΑΟΚ (vid)

Η διαφορά επιπέδου Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (vid)

Προπηλακισμοί και ένταση κατά την άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Τούμπα, το ακριβώς αντίθετο από ό,τι είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Σαββίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης».