Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα επέμβει κανείς για την... εξυγίανση;

Θα επέμβει κανείς για την... εξυγίανση;
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 17:12

Αυτό ξεπερνά κάθε όριο... εξυγίανσης. Να δίνει ο 4ος διαιτητής σε ένα ματς την «καθοδήγησή» του σε έναν παίκτη για τον τρόπο που θα πάρει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί! Κι όμως, συνέβη και αυτό το σαββατοκύριακο που πέρασε. Στα Γιάννινα, στο ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η αποβολή του Κριζμάν.

Δεν το λέει κανείς από το μυαλό του, αλλά ο ίδιος ο Γιάννης Πετράκης, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, που στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη και να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».

Τι άλλο θα γίνει τελικά από τους διαιτητές στην Ελλάδα! Δεν μιλάμε για την ανικανότητά τους μέσα στα γήπεδα με τις αποφάσεις και υποδείξεις τους, ή την άγνοια των κανονισμών! Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν οι διαιτητές την «καθοδήγησή» τους σε ποδοσφαιριστές για να πάρουν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα! Δεν έχουν τον... Θεό τους!

Αναρωτιόμαστε... Αυτός ο Περέιρα που διευθύνει την ΚΕΔ έχει καθόλου ευθιξία; Δεν ντρέπεται που είχε πει πριν τις γιορτές σε συνέντευξή του πώς φέτος πάνε καλύτερα τα πράγματα στη διαιτησία; Δεν θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί με όσα συμβαίνουν;

Και το πιο σημαντικό... Θα έπρεπε ήδη ο Εισαγγελέας να έχει επέμβει για αυτή την ιστορία! Με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στα χρόνια της... εξυγίανσης είναι αναγκαίο και απαραίτητο!

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για τον Ομάρ

Αναμονή για τον Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός είναι καλύτερα, αλλά όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την επιστροφή του στη δράση.