Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται αλλαγές κόντρα στην Ντιναμό...

Έρχονται αλλαγές κόντρα στην Ντιναμό...
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 22:24

Το ματς της Τούμπας αποτελεί παρελθόν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση! Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την Πέμπτη (14/02) ένα σημαντικό ματς, κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ματς στο οποίο ο Θρύλος θα αγωνιστεί όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για σκορ το οποίο θα του δώσει πολλές πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τρίτο του ματς σε μόλις οκτώ μέρες! Κάτι το οποίο, επιφέρει μια έξτρα κούραση για τους παίκτες του Θρύλου.

Για αυτό το λόγo, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Με τους Μαντί Καμαρά, Ζιλ Ντίας και Αχμέντ Χασάν να είναι αυτοί με τις περισσότερες πιθανότητες. Και επειδή δεν έχουν τόση κούραση, αλλά και για να ξεκουράσουν και τους υπόλοιπους που έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα ματς μέχρι τώρα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Κάτι που δίνει την δυνατότητα και στον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και ένα μίνι ροτέισον.

Διαβάστε επίσης

«Διακοσάρισε» ο Λάζαρος!

«Διακοσάρισε» ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδουλόπουλος «έπιασε» τις 200 συμμετοχές στην καριέρα του στο πρωτάθλημα, με 38 γκολ και 22 ασίστ.