Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γιορτή» στην Τούμπα με πρώην διαιτητή της Superleague…

«Γιορτή» στην Τούμπα με πρώην διαιτητή της Superleague…
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 22:18

Ένα-ένα θα βγαίνουν τα… ωραία της εξυγίανσης. Ένα-ένα, για να καταλαβαίνει και ο κόσμος. Είχε πολύ κόσμο η Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ αυτών και με… γούστα για το 3-1 από φιλαράκια του με τα οποία φωτογραφήθηκε, ο πρώην διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης.

Του συνδέσμου Θράκης παρακαλώ. Ήρθε στην επιφάνεια πριν από λίγες ημέρες, όταν μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, πήρε θέση για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου. Και δεν ήρθε για το μήνυμα συμπαράστασης στον πρώην συνάδελφό του, αλλά κυρίως για το στυλ που το εξέφρασε. Με ατάκα «Μουν@@@@@, πάντα στην πουτ@@@@».

Ο Κιοτζένης, αφού εγκατέλειψε την διαιτησία, είπε να δει από κοντά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Τα φιλαράκια του, έλεγαν πως δεν έκρυβε και την χαρά του, την ικανοποίησή του για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

Ψάξαμε να δούμε και τι έκανε πριν εγκαταλείψει την διαιτησία. Πρόλαβε στα χρόνια της… εξυγίανσης, να σφυρίζει 15 ματς της Σούπερ Λίγκας.

Και από τα δεκαπέντε, στα δύο πρόλαβε να σφυρίξει τον ΠΑΟΚ! Όλα στην γνωστή του Τούμπα! Στις 2 Απρίλη 2017, νίκη 2-0 με την ΑΕΛ. Στις 11 Σεπτέμβρη 2016, στο 2-1 με τον Παναιτωλικό. Και είχε παίξει και το ματς Κυπέλλου με τους Αγρινιώτες στις 26 Ιανουαρίου 2017, με τον ΠΑΟΚ να νικά με 4-1.

Μέχρι… προχθές διαιτητής της εξυγίανσης στην Σούπερ Λίγκα και… χθες στην Τούμπα για τον… τίτλο του πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης

«Διακοσάρισε» ο Λάζαρος!

«Διακοσάρισε» ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδουλόπουλος «έπιασε» τις 200 συμμετοχές στην καριέρα του στο πρωτάθλημα, με 38 γκολ και 22 ασίστ.