ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο νους του στην πυξίδα

Ο νους του στην πυξίδα
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 22:35
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο πρώτος που είχε πιστέψει στο «2πλό» της Τούμπας ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και το κατέστησε σαφές στους παίκτες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Γι' αυτό και δεν αρκέστηκε στην άνεση (και την ασφάλεια) του καναπέ του αλλά ηγήθηκε της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Για όλα τα παραπάνω η πίκρα του ήταν πολύ μεγάλη. Ωστόσο δεν επέτρεψε στην δικαιολογημένη πλημμύρα συναισθημάτων να τον κάνει να χάσει τον προσανατολισμό του και να παρασύρει και την ομάδα. Στα αποδυτήρια της Τούμπας ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν πολύ ψύχραιμος μετά την ήττα. Ζήτησε, όπως ήταν φυσικό, να κάνουν παίκτες και τεχνικό τιμ ό,τι μπορούν ώστε να έρθουν δύο νίκες με Ντιναμό και ΑΕΚ. Όμως σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία συνέχισε να κοιτάει την... πυξίδα.

Το καράβι που λέγεται Θρύλος, από την αρχή της χρονιάς, έχει τραβήξει μια πραγματικά καλή ρότα. Και παρότι πέφτει που και που σε θαλασσοταραχές (όπως προχθές) και παρεκκλίνει της πορείας του, επανέρχεται στον ίσιο δρόμο. Εκείνον που θα τον οδηγήσει σύντομα και στην επιστροφή στην κορυφή εντός συνόρων και σε άλλες χαρές εκτός αυτών.

«Αυτή η ομάδα έχει πλέον μια καλή βάση και χρειάζονται ελάχιστα πράγματα ώστε να γίνει όπως ονειρεύονται όσοι την αγαπούν», έλεγαν διάφορα στελέχη της ομάδας στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη λήξη του αγώνα και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είχε λόγους να διαφωνήσει.

Διαβάστε επίσης