Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σσσσ! Ο Γραμμένος είναι... αλλού

Σσσσ! Ο Γραμμένος είναι... αλλού
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 08:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ασφαλώς και δεν πρόκειται να πρωτοτυπήσουμε αν αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος απουσιάζει από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, η σιωπή του επικεφαλής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι τόσο... εκκωφαντική, που δείχνει πώς δεν πρόκειται να διοικήσει.

Πριν από μια εβδομάδα έγιναν «πράματα και θάματα» στην Καρδίτσα, ο Παλάσκας κατάγγειλε με ονόματα παρασκήνιο, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ξυλοκοπήθηκε και η εκλογική ΓΣ δεν άρχισε ποτέ. «Παρεμβάσεις και εκφοβισμούς» κατάγγειλε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Τζανόπουλος. Επίσης, ο Γραμμένος κλήθηκε, όμως δεν πήγε ως τοποτηρητής για να δει και τα αίσχη της... εξυγίανσης. Ούτε, φυσικά, πήρε θέση.

Και δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε τη συγκεκριμένη άποψη. Την περασμένη εβδομάδα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έδωσε Συνέντευξη Τύπου και σύμφωνα με τη εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας, τα έβαλε με τον Γραμμένο, «λέγοντας ότι κανείς δεν μιλάει για τον τρόπο που έγιναν και τι συνέβη στις εκλογές στις Ενώσεις της Καρδίτσας, της Ζακύνθου, της Αιτωλοακαρνανίας ενώ ρώτησε πώς είναι δυνατόν αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου που έχει μόλις δώδεκα σωματεία και δεν υπάρχει ουσιαστικά πρωτάθλημα. Μίλησε για καταστάσεις εκτός ελέγχου».

Μπορεί ο Γραμμένος να δίνει συνεντεύξεις σε επιλεγμένα ΜΜΕ, οπότε λείπουν ερωτήσεις για «καυτά» θέματα. Προτιμά να μιλά για το VAR, την Εθνική και επιφανειακά για τη διαιτησία, αφού είναι της... ΦΙΦΑ.

Μια... τρύπα στο νερό

Πολλές προσδοκίες είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος στο ταξίδι που έκανε στη Ρώμη στο πλαίσιο της ΓΣ της ΟΥΕΦΑ την περασμένη Πέμπτη. Για αυτό και στο Δελτίο Τύπου ανέφεραν ότι «στο περιθώριο των εργασιών της Γ.Σ. ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. θα έχει συναντήσεις αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ για θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας».

Όμως, πέρα από τις καθιερωμένες χειραψίες ουδείς ασχολήθηκε με τις «διμερείς σχέσεις» που ονειρευόταν η ΕΠΟ. Έτσι, ο Γραμμένος και ο Φούσεκ, σύμφωνα με πληροφορίες, περιορίστηκαν σε σύσκεψη με τον Χούμπελ, ο οποίος τους ετοιμάζει εκπλήξεις στην έκθεσή του!

Διαβάστε επίσης