Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με την Ντιναμό Κιέβου

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με την Ντιναμό Κιέβου
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 13:30

Μεγάλο ματς την Πέμπτη το βράδυ (14/2, 19:55) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντιναμό Κιέβου. Ήδη είναι γνωστό το sold out εδώ και πολλές ημέρες. Όμως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να ενημερώσει και τους φιλάθλους της που είναι Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες για ό,τι θα ισχύσει στο ματς με τους Ουκρανούς.

Με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει πώς «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της Φάσης των "32" του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – DYNAMO KYIV που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 14/02/2019 και ώρα 19:55, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τετάρτη 13/2 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 12:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης