ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βραβεύτηκε ο από μηχανής… Θέος του Ολυμπιακού!

Βραβεύτηκε ο από μηχανής… Θέος του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 20:49

Ο Χρήστος Θέος αποτελεί τον από μηχανή Θεό του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, με τον ιατρό των «ερυθρόλευκων» να βρίσκεται πάντα εκεί τόσο για τους παίκτες των Πειραιωτών όσο και για τους αντιπάλους τους, αλλά ακόμη και για φιλάθλους που χρειάζονται τη βοήθειά του.

Ο ΠΣΑΠ βράβευσε τον Χρήστο Θέο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το βραβείο παρέδωσε στον ιατρό των Πειραιωτών ο Κώστας Χαλκιάς.

Ο Χρήστος Θέος στις δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτή την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ όμως ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι ιατροί, όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτό τον τομέα. Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στη κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».

Διαβάστε επίσης

Εδώ, δεν παίζουμε!

Εδώ, δεν παίζουμε!

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετράει ο Θρύλος στην Ευρώπη, με συγκομιδή τερμάτων 15-3.