Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη... σέντρα Σιδηρόπουλος, Ευαγγέλου,Τσαμούρης, Βρέσκας

Στη... σέντρα Σιδηρόπουλος, Ευαγγέλου,Τσαμούρης, Βρέσκας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 21:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φάσεις από τα 2/3 των αγώνων του πρωταθλήματος έδειξε ο Περέιρα στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Superleague που ξεκίνησε σήμερα (12/02) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (14/02) στην Αθήνα. Ο Πορτογάλος έβγαλε στη... σέντρα τους Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), Τσαμούρη (Πειραιά), Βρέσκα (Πιερίας) και Ευαγγέλου (Αθηνών), καθώς πρόβαλε τα μεγάλα λάθη που έκαναν σε αγώνες τους.

Ο Τσαμούρης δεν έδωσε πέναλτι στο βόλεϊ του Βιεϊρίνια στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1, ο Βρέσκας δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-0, ο δε Ευαγγέλου (όπως και οι υπόλοιποι) έκανε κραυγαλέο λάθος στον αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-2, καθώς ο Μάνταλος σκόραρε με το χέρι. «Ξεχωριστή» θέση στο σεμινάριο είχε και ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), καθώς προβλήθηκε το πέναλτι που δεν έδωσε στον αγώνα Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1 στο χέρι του Χουλτ. Όμως, δεν έδειξε το πέναλτι που έδωσε σε φάση εκτός περιοχής, δηλαδή το φάουλ του Καρασαλίδη στον Αλμπάνη. Θα είχε ενδιαφέρον η δικαιολογία του κάποτε κορυφαίου.

Βέβαια, αυτοί οι διαιτητές θα έπρεπε να είχαν πάει σπίτι τους, όμως ο Πορτογάλος δεν τιμώρησε ούτε με 40 μέρες αποκλεισμό τον Τσαμούρη. Οι άλλοι τρεις παραμένουν τιμωρημένοι, καθώς τα παιχνίδια τους είναι σχετικά πρόσφατα.

Είναι απορίας άξιο πως ο Πορτογάλος δεν έδειξε φάση από κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν είδε τα ηχηρά φάλτσα σε βάρος των «ερυθρόλευκων», ακόμη και από τους ξένους διαιτητές που έφερε στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό;

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη διάκριση για τον Μάνο!

Μεγάλη διάκριση για τον Μάνο!

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην περσινή Φούτμπολ Λίγκα κέρδισε ο Δημήτρης Μάνος από τον ΠΣΑΠ. Κορυφαίος ξένος ο Ούγκο Κάιπερς…