Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιουργεί μια “κόλαση” για κάθε αντίπαλο»

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιουργεί μια “κόλαση” για κάθε αντίπαλο»
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 23:14

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μίλησε ο θρυλικός Όλεγκ Μπλαχίν σε δηλώσεις του που έκανε στον Μάνο Σταραμόπουλο και το Ritorno2015.com.

Ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» καθώς και της Ντιναμό Κιέβου αποθέωσε τους φιλάθλους των Πειραιωτών, οι οποίοι όπως τόνισε δημιουργούν μία «κόλαση» για κάθε αντίπαλο.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μπλαχίν:

Για το αν πιστεύει ότι ένα σκορ 2-0 θα έδινε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι του Κιέβου;

« Ασφαλώς. Όλοι μας γνωρίζουμε πόση δύναμη παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον κόσμο . Θυμάμαι πάντα το πόσο βοηθούσαν την ομάδα με τον παλμό και τις φωνές τους οι φίλαθλοι. Είναι κάτι το εκπληκτικό και δεν το βρίσκεις σε πολλές ομάδες. Δημιουργεί μία «κόλαση» για τον κάθε αντίπαλο, κι αυτό είναι ένα μεγάλο όπλο τώρα, για τον Ολυμπιακό».

Για τη δύναμη και τις αδυναμίες της Ντιναμό:

«Τελευταία πρέπει να πω, που είναι στην Ισπανία για την προετοιμασία δεν την έχω δει. Όμως πρέπει να τονίσω ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο αριστερός της μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Τσινγκάγκοφ που είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, με καλή τεχνική κατάρτιση και γρήγορες ενέργειες. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως. Έπειτα πολύ καλός είναι και ο δεξιός μέσος (Μπέντζαμιν) Βέρμπιτς (Σέρβος) που κάνει πολύ δουλειά».

Για το πώς είναι αμυντικά η ουκρανική ομάδα:

« Η Ντινάμο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Ουκρανικού πρωταθλήματος, πίσω από την Σαχτάρ (έχει 38 έναντι 45 ). Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα έτσι και στην Ουκρανία, με εξαίρεση δύο τρεις ομάδες, όλα τα άλλα παιχνίδια είναι εύκολα. Έτσι οι ποδοσφαιριστές της τις πιο πολλές φορές, ακόμη και οι αμυντικοί περνούν στην επίθεση. Όμως γενικά θα έλεγα πως είναι ομάδα που στηρίζεται στις αντεπιθέσεις, όπως τουλάχιστον αγωνίζεται στα δύσκολα παιχνίδια..»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: ritorno2015.com

Διαβάστε επίσης