Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προστατεύουμε τον Θρύλο!

Προστατεύουμε τον Θρύλο!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 09:52

Η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το φινάλε του ματς με την Μίλαν για να πανηγυρίσουν, είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο Θρύλος. Ποινή τιμωρίας της έδρας με αναστολή! Τι σημαίνει αυτό; Πώς δεν πρέπει να δοθεί η παραμικρή αφορμή στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται.

Εάν μπει ακόμα κι... ένας φίλαθλος μέσα για να πανηγυρίσει, η τιμωρία της έδρας θα έρθει αυτόματα. Συνεπώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν πρέπει να δοθεί ούτε η παραμικρή αφορμή! Φωνή και στήριξη στην ομάδα. Αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο. Αυτό πρέπει να θυμούνται όλοι και να το ακολουθήσουν με κάθε τρόπο.

Συνθήματα και ώθηση στην ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στους «16», αλλά και μέγιστη προσοχή γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας. Εξάλλου, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πώς ξέρει πώς να είναι δίπλα στην ομάδα, πώς να τον βοηθά, πώς να την στηρίζει και στο τέλος, να δέχονται οι «ερυθρόλευκοι» τα εύσημα για τη στάση του κόσμου του και τη συμπεριφορά του. Ας γίνει ξανά αυτό και απόψε.

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση στον Ναό (vid)

Προπόνηση στον Ναό (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίθεση από τα άκρα!

Επίθεση από τα άκρα!

Ο Ολυμπιακός θα «χτυπήσει» την Ντιναμό Κιέβου εκεί που οι Ουκρανοί έχουν... θέματα!