Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!»

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!»
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 16:14

Υπόκλιση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε ουκρανικό Μέσο για τον Ολυμπιακό. Ο στόπερ της ΑΕΚ μίλησε στους συμπατριώτες του για την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου, την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στον Θρύλο.

Με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή, να εξηγεί στην ανάλυσή του για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» πώς «Όσο κι αν δεν είναι ευχάριστο να το παραδέχομαι, έχω την εντύπωση πως φέτος ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το πιο σταθερό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ενδεικτικό πως παρά τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι με την ομάδα τους. Οι παίκτες της ομάδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να συμπληρώνει: «Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τις αρετές του. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε. Ο Φεβρουάριος έχει βαρύ πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό. Για τη Ντιναμό είναι σημαντικό να μη χάσει στον Πειραιά. Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι στο τοπ της φόρμας του, ενώ εκείνη προέρχεται από μεγάλη διακοπή. Πιστεύω πως και μια ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα».

Ερωτώμενος για τους παίκτες που ξεχωρίζει, ο Τσιγκρίνσκι τόνισε: «Ο Ποντένσε που είναι μικρόσωμος, εκρηκτικός και πολύ επιθετικός. Επίσης ο Χριστοδουλόπουλος τον οποίο θα θυμούνται οι φίλοι της Ντιναμό από τα περσινά ματς με την ΑΕΚ. Επίσης ο Φορτούνης είναι ξανά σε καλή κατάσταση και ξεχωρίζει».

Οι Ουκρανοί ρώτησαν τον αμυντικό της ΑΕΚ για τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού κι εκείνος υπογράμμισε: «Θα έλεγα τη δεξιά πλευρά της άμυνας, καθώς ο Ελαμπντελαουί είναι τραυματίας και υπάρχει μόνο η εναλλακτική του Τοροσίδη, που έπαιξε στη Ρόμα και την Μπολόνια. Τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια είναι πίσω του και δεν ξέρω πώς θα λύσει το πρόβλημα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τοροσίδης είναι μεν έμπειρος και πολύ καλός παίκτης, αλλά σε αυτή τη θέση η ηλικία παίζει ρόλο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε δύο ματς την εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Μία ημέρα ακόμη» (pic)

«Μία ημέρα ακόμη» (pic)

Αντίστροφα πλέον μετράμε για τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης».