Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 19:47

Ως την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο τεχνικός των Ουκρανών υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως τόνισε θα ασκήσει πίεση στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση της Ντιναμό Κιέβου:

«Με βάση αριθμών, φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Θα δείξει το αυριανό παιχνίδι, θα μετρήσει και η ψυχολογία. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική, καλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ:

«Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα: το μελετήσαμε & βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Μάλλον θα ήταν καλύτερο. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Για το εάν θα παίξουν ο Καντάρ και ο Βίτορ Μπουένο:

«Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό & ο Καντάρ θα προπονηθεί απόψε και θα δούμε αν θα παίξει».

Για το πιθανό ροτέισον του Μαρτίνς:

«Δεν μπορώ να το πω εγώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει».

Για τη Ντνίπρο που είχε φτάσει ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό:

«Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

Για την ΑΕΚ και την σύγκριση με τον Ολυμπιακό:

«Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως εμείς όμως την θεωρούμε την καλύτερη και την πιο δυνατή στην Ελλάδα και παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Για την πίεση στην ομάδα:

«Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον Σολ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του αν και δεν έβαλε γκολ στα φιλικά. Πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο».

Διαβάστε επίσης

«Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε»

«Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε»

Ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι τους περιμένει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, εκείνοι θα προσπαθήσουν να συγκεντρωθούν στο δικό τους ματς.

«Μία ημέρα ακόμη» (pic)

«Μία ημέρα ακόμη» (pic)

Αντίστροφα πλέον μετράμε για τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης».