Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες»

«Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες»
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 00:13

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο μπορεί να προκριθεί. Και αυτό τόνισε και ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού είναι μοιρασμένες για κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μου άρεσε στη δική μου ομάδα ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε, συνεχίσαμε το δικό μας πλάνο, κρατήσαμε τις θέσεις μας στο γήπεδο. Μου άρεσε και η δομή. Αυτό που είπα στους παίκτες στην ανάπαυλα, ήταν να παίξουν με σιγουριά, να κυκλοφορήσουν προς τα εμπρός την μπάλα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ οριζόντια και προς τα πίσω. Όπως και να τελείωνε το παιχνίδι, όλα θα κρίνονταν στο Κίεβο. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά οι πιθανότητες είναι 50%-50%.

Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Όσον αφορά στο πλάνο, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ξέρει. Εμείς παίξαμε σύμφωνα με το δικό μας πλάνο».

Διαβάστε επίσης

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την Ντιναμό Κιέβου και επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής (17/02) όπου γνωρίζει ότι η νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» είναι μονόδρομος.