Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση» (pic)

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση» (pic)
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 08:20

Με όμορφο αριστερό σουτ, ο Αχμέντ Χασάν έβαλε νωρίς-νωρίς μπροστά τον Ολυμπιακό, σκοράροντας για το 1-0 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Μπορεί να σημείωσε ένα ωραίο γκολ, ωστόσο ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη του αγώνα και την ισοπαλία (2-2).

Ο Χασάν τόνισε στις δηλώσεις του, ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα, όμως έδωσε το σύνθημα για νίκη-πρόκριση στην Ουκρανία. Κάτι που έκανε και μέσω των social media.

Με τον φορ του Θρύλου να αναρτά την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram και να τονίζει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, όμως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ofcourse we are not satisfied with the result but we will fight till the end to go through the next round. @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Διαβάστε επίσης

Τα λάθη στοιχίζουν...

Τα λάθη στοιχίζουν...

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο δεύτερο ματς, ειδικά σε ό,τι αφορά την ανασταλτική τους λειτουργία.

Οδηγός το πρώτο ημίχρονο!

Οδηγός το πρώτο ημίχρονο!

Ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα μέτρα του, στα πρώτα 45 λεπτά. Έτσι πρέπει να αγωνιστεί και στη ρεβάνς του Κιέβου.

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την Ντιναμό Κιέβου και επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής (17/02) όπου γνωρίζει ότι η νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» είναι μονόδρομος.