Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η άμυνα έχει... θέματα

Η άμυνα έχει... θέματα
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 11:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ακόμα ματς που ο Ολυμπιακός εμφάνισε ζητήματα στην άμυνα. Και δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά συνέβη για τρίτο σερί ματς τον τελευταίο καιρό. Να βγάζουν προβλήματα στην άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» και να δέχονται γκολ. Και μάλιστα αρκετά γκολ. Γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούν.

Τρία γκολ στη Λαμία στο Κύπελλο. Τρία γκολ στην Τούμπα για το Πρωτάθλημα. Και δύο γκολ από την Ντιναμό την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα είναι πώς δεν γίνεται να δέχονται οκτώ γκολ οι «ερυθρόλευκοι» σε τρία ματς στη σειρά. Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται. Και πρέπει να βρεθεί λύση. Να αλλάξει αυτό το στοιχείο με τα κενά στην άμυνα.

Ο μεν Τσιμίκας έχει ευθύνη και στα δύο γκολ, καθώς δεν είχε καλή θέση. Κακές τοποθετήσεις. Ο δε Σισέ δεν είχε καθαρό μυαλό και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε. Και τέλος, ο Βούκοβιτς πρέπει να δίνει ηρεμία -μεγαλύτερη- στην άμυνα, καθώς είναι αυτός που διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία.

Κάτι που σημαίνει πώς πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και στην ρεβάνς του Κιέβου. Η άμυνα είναι «κλειδί» για την πρόκριση με την Ντιναμό.

Διαβάστε επίσης

Κανονικά ο Σισέ με την ΑΕΚ

Κανονικά ο Σισέ με την ΑΕΚ

Η πλευρά του παίκτη πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης του, κάτι που σημαίνει πώς υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς.

Δεν είχε απάντηση...

Δεν είχε απάντηση...

Ο τρόπος παιχνιδιού της Ντιναμό αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό. Σχεδόν 200 πάσες παραπάνω είχαν οι Ουκρανοί.

Ακούραστος και πολύτιμος...

Ακούραστος και πολύτιμος...

Ο Γκιλιέρμε έδωσε πολλές «μάχες» στον άξονα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού.