Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός, μπορούμε νίκη στην Ουκρανία»

«Είμαστε Ολυμπιακός, μπορούμε νίκη στην Ουκρανία»
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 18:42

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Ισραηλινός μέσος των Πειραιωτών μιλώντας στην κάμερα της Nova, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την εμπειρία για να μπορέσουν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα την προσεχή Πέμπτη (21/02), υπογραμμίζοντας πάντως ότι το μυαλό όλων στην ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα:

«Είχαμε φάσεις για περισσότερα γκολ, ίσως στα τελευταία λεπτά παίξαμε πολύ πίσω και κατάφεραν να σκοράρουν.

Για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου:

«Έχουν το πλεονέκτημα γιατί θα παίξουν στην έδρα τους και πέτυχαν δύο γκολ εδώ. Όμως είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε αρκετούς παίκτες με εμπειρία για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ντέρμπι, να κερδίσουμε για τον κόσμο μας πρώτα απ' όλα, για τον σύλλογο και για τον πρόεδρό μας, γιατί μας υποστήριξε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και υποσχεθήκαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Πολύτιμες λύσεις από τον Ζιλ Ντίας

Πολύτιμες λύσεις από τον Ζιλ Ντίας

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δείξει την αξία του, έχοντας σκοράρει και στα 2 ματς όπου ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.