Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία γροθιά ο Ολυμπιακός!

Μία γροθιά ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 22:57

Στο πλευρό της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται όλη η οικογένεια του Θρύλου κάτι το οποίο τονίστηκε και στη συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, αδερφών Αγγελόπουλων με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έκανε σαφές ότι στηρίζει απόλυτα τις θέσεις της ΚΑΕ, δείχνοντας ότι όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό της. Κάτι το οποίο έγινε φανερό και το βράδυ της Τετάρτης (13/02), με τον κόσμο του Ολυμπιακού να πηγαίνει στο ΣΕΦ για να στηρίξει διοίκηση και παίκτες της ομάδας.

Ο Θρύλος είναι ενωμένος, μία γροθιά, όπως πάντα άλλωστε, και έτσι θα συνεχίσει, όντας αποφασισμένος να βρει λύση, ώστε να λάβουν τέλος τα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία πολλά χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

«Τρέχει» για Ουκρανία ο Ομάρ…

«Τρέχει» για Ουκρανία ο Ομάρ…

Ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να ενσωματωθεί την Δευτέρα (18/2) σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο Κυριακάτικο (17/2) ματς με την ΑΕΚ…

Μαγεία από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (vid)

Μαγεία από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (vid)

Δείτε στο βίντεο που ανάρτησε η Θύρα 7 την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου.