Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κορυφαίος ελληνικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

«Κορυφαίος ελληνικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 09:20

Για το «άλμα» του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Βρουσάι σε ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού από τον Θρύλο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το άλμα στην πρώτη ομάδα, ως νεαρός παίκτης, σε έναν κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Δεν είναι για παράδειγμα όπως στον Άγιαξ, όπου υπάρχουν έξι-επτά παίκτες από την ακαδημία στον κορμό της ομάδας, καθώς στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τους παλαιότερους παίκτες! Πολλές φορές η πιο πιθανή δυνατή ομάδα δεν παίζει συνέχεια.

Το Τίλμπουργκ είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Υπάρχει μια μικρή επικοινωνία στα ελληνικά, που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Μπορείς να κάνεις καλές αγορές, να πιεις καφέ, να ξεκουραστείς λίγο. Στην Αθήνα, η ζωή είναι διαφορετική. Αλλά δεν μου λείπει. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Όλοι στην... πρίζα!

Όλοι στην... πρίζα!

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς με την 24μελή αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

«Μπάζουν» οι ορισμοί των ξένων

«Μπάζουν» οι ορισμοί των ξένων

Η διαρροή ενός ορισμού, από άλλη πλευρά εκτός ΚΕΔ, ανέδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα και μόνη λύση είναι να γίνονται μέσω της FIFA.