Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ξέρει αυτά τα ματς ο «Τόρο»

Τα ξέρει αυτά τα ματς ο «Τόρο»
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 12:59
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου ξάφνιασε αρκετούς, με την απόφασή του να βάλει δεξί μπακ τον Μεριά. Η αλήθεια είναι πως δεν πήρε πράγματα από τον Τυνήσιο, όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια, ο Ζιλ Ντίας που έπαιζε μπροστά του, βρήκε την άνεση να πάρει προσπάθειες, αλλά όπως και να το κάνουμε, το να βλέπεις έναν στόπερ να παίζει δεξιά, είναι μια λύση ανάγκης.

Σήμερα, κόντρα στην ΑΕΚ, θα επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, γνωρίζει αυτά τα ματς. Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι από αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο και θα γνωρίζει για τα καλά τα δεδομένα.

Πήρε τις ανάσες του στον αγώνα με την Ντιναμό, είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και να βοηθήσει και αμυντικά αλλά και επιθετικά. Τον πάνε τα ματς με την ΑΕΚ τον «Τόρο» και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει τον καλό του εαυτό…

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο για τον άξονα

Το πλάνο για τον άξονα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζει όλα τα σενάρια και δεν αποκλείεται να επιλέξει Καμαρά και Μπουχαλάκη ως δίδυμο στη μεσαία γραμμή.