Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια κλάση ο Γκιλιέρμε!

Τεράστια κλάση ο Γκιλιέρμε!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 23:44
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Όταν το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Γκιλιέρμε, το… άγνωστο ήταν που έκανε αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού να αναρωτιούνται για τις ικανότητές του κι αν μπορεί να ξεχωρίσει. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και ο 28χρονος μέσος αποδεικνύει πώς ήταν μια επιλογή, λίρα 100 για τους «ερυθρόλευκους». Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Τι άλλο να κάνει αυτός ο παίκτης; Απέδειξε σε ένα ακόμα ματς ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα. Είναι μέσος πρώτης γραμμής, τεράστιας κλάσης. Σε ένα ακόμα ματς έκανε τη διαφορά. Δεν ήταν μονάχα τα χιλιόμετρα και οι χώροι που κάλυψε στο κέντρο. Κατέθεσε την ποιότητά του, ξεχώρισε με την απόδοσή του, έκανε τη διαφορά.

Παίκτης ντελικάτος, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Παίζοντας πάντα καθαρά, χωρίς αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Ηρεμούσε το παιχνίδι, κουβαλούσε σωστά την μπάλα, την μοίραζε εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε.

Αλλά εκεί που «τρέλανε» όλους με την έμπνευσή του ήταν στη φάση του 87'. Όταν κι έδωσε μια απίθανη κάθετη πάσα για τον Φορτούνη, που βρέθηκε απέναντι από τον Μπάρκα, τον πέρασε και πλάσαρε για να διαμορφώσει το τελικό 4-1! Δείγμα της ποιότητάς του και της μεγάλης του κλάσης.

Διαβάστε επίσης

Μαγνητική ο Λάζαρος

Μαγνητική ο Λάζαρος

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.