Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εκπληκτική αποτελεσματικότητα!

Εκπληκτική αποτελεσματικότητα!
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 13:22
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε ό,τι αφορά το επιθετικό του παιχνίδι. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απόλυτη συγκέντρωση και έβγαλαν πολλές, καθαρές ευκαιρίες. Το αποδεικνύουν οι αριθμοί αυτό...

Στο πρώτο 45λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μόλις δύο τελικές προσπάθειες, με Ζιλ Ντίας και Φορτούνη, αλλά καμιά στο τέρμα. Κι αυτό ήταν ένα σημείο που έκανε τη διαφορά. Στο δεύτερο το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Λες κι άλλαξε το «τσιπάκι» των παικτών του Ολυμπιακού!

Διότι δεν ήταν ο αριθμός των ευκαιριών που έκανε τη διαφορά, αλλά οι τελικές οι οποίες ήταν σχεδόν όλες στο στόχο, το τέρμα! Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 7 τελικές, τις 6 στο τέρμα και σημείωσαν 4 γκολ! Ένα διαφορετικός Ολυμπιακός, με καθαρό μυαλό, πλάνο και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Κάτι ανάλογο δεν είχε ξανακάνει φέτος ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν, σε καμμιά από τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ούτε στο Πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο, ούτε στην Ευρώπη δεν είχαν τόσο υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας! Οι οδηγίες του Μαρτίνς, η άνοδος στην απόδοση των παικτών και η ποιότητά τους άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα και έφεραν τον θρίαμβο με το τελικό 4-1!

Διαβάστε επίσης

Τέλος η σεζόν για τον Χριστοδουλόπουλο!

Τέλος η σεζόν για τον Χριστοδουλόπουλο!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του, καθώς ο διεθνής εξτρέμ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.