Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκιλιέρμε και το σήμα στην καρδιά! (vid)

Ο Γκιλιέρμε και το σήμα στην καρδιά! (vid)
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 13:59

Στο ματς με την ΑΕΚ ο Γκιλιέρμε έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση. Σε κάποια στιγμή που ο Μπακασέτας θέλησε να δημιουργήσει ένταση με τον Βραζιλάνο μέσο, εκείνος αντέδρασε με πολύ έξυπνο τρόπο. Δείχνοντας στον παίκτη της ΑΕΚ το σήμα του Θρύλου!

Και πώς να μην το απολαμβάνεις αυτό; Να βλέπεις έναν παίκτη που είναι λίγους μήνες στην ομάδα, όχι απλά να έχει αντιληφθεί το μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά και τι σημαίνει να φοράς την ερυθρόλευκη και ριγωτή! Ο Γκιλιέρμε όχι απλά έδειξε πώς το αντιλαμβάνεται, αλλά πώς έχει καταλάβει πολύ καλά πού αγωνίζεται και τι σημαίνει να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού.

Μια κίνηση που έχει κάνει μεγάλο... κλικ στον κόσμο του Θρύλου και πλέον ο Βραζιλιάνος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ΓΑΥΡΩΝ. Τέτοιους παίκτες θέλουμε να φορούν αυτή τη φανέλα. Παίκτες που την τιμούν και ξέρουν τί σημαίνει κι αυτή και το σήμα στην καρδιά!

Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ποστάρει το σχετικό βίντεο και να δείχνει την κίνηση του μέσου του Θρύλου με τη φράση: «Παίξε για το σήμα στο μπροστινό μέρος της φανέλες και θα θυμούνται το όνομα στο πίσω μέρος της! Κυριαρχούμε σε αυτή τη Γη!»

Διαβάστε επίσης